Mulțumiri

Maica Domnului cu Sfintii Mucenici si Marturisitori

Dăm slavă Lui Dumnezeu, Preacuratei Maicii Sale, tuturor sfinților și tuturor sfinților mucenici și mărturisitori care au pătimit în perioada coumunistă.
Dorim să aducem mulțumiri din suflet pentru rugăciuni dar și pentru sprijinul acordat mai multor oameni dragi. Ordinea este irelevantă.
Mulțumim Părintelui duhovnic pentru dragoste, binecuvântare și sfătuire.
Mulțumim Maicii Starețe și Maicii Serafima de la Sfânta Mănăstire Diaconești pentru icoana în format electronic din secțiunea erou (prima imagine de pe pagina principală).
Mulțumim Părintelui Stareț Hariton Negrea de la Sfânta Mănăstire Petru-Vodă pentru timp, dragoste, rugăciune și binecuvântare.
Mulțumim Părintelui Stareț Gavriil Vărvăruc de la Sfânta Mănăstire Înălțarea Sfintei Cruci din Aiud pentru timp, dragoste, rugăciune, interviu și binecuvântare.
Mulțumim Maicii Starețe Justina și Maicii Fotini de la Sfânta Mănăstire Paltin-Petru Vodă pentru dragoste, sfătuire și permisiunea de a folosi materiale de pe site-ul Atitudini.
Mulțumim Părintelui Theologos de la chilia Intrarea Maicii Domnului în Biserică, schitul Laku, Sfântul Munte Athos pentru dragoste, timp și sfătuire.
Mulțumim domnului Rareș Cîmpean de la memorialul Gherla pentru dragoste, timp, interviu și pentru bucuria cu care a explicat atât de mult și de frumos despre sfinții noștri și pătimirile lor.
Mulțumim echipei Fericiticeiprigoniti (și pentru munca lor titanică după cum spunea un Părinte înduhovnicit), în special lui Claudiu Bălan pentru dragoste, deschidere, bucurie și sfătuire și permisiunea de a folosi materiale de pe site-ul fericiticeiprigoniti.
Mulțumim tuturor celor care au ajutat sau ajută în continuare și celor pe care i-am omis în a-i menționa pe această pagină.

Slavă Bunului Dumnezeu pentru toate!